Tepelhof en tepel

 

De pigmentatie van de tepelhof en tepel het is heel vaak de laatste fase na de borstreconstructie bij vrouwen die een borstamputatie ondergaan hebben. Zowel tepelhof en tepel kunnen volledig worden gereconstrueerd met behulp van een medische tattoo-techniek. Deze procedure wordt uitgevoerd om een ​​natuurlijke kleur te geven aan de tepelhof en de tepel in de borst die chirurgisch is gecorrigeerd. In gevallen waar de tepel niet werd hersteld, kan een 3D-effecttechniek worden gebruikt met eventuele nadruk op de uitstulpende tepel.

Dezelfde techniek kan worden gebruikt om littekens op de tepelhof te camoufleren of ze alleen cosmetisch te verbeteren door een meer symmetrische vorm en een betere definitie te bereiken, of zelfs hun maten te vergroten.

 

De permanente pigmentatie van tepelhof en tepels bij vrouwen geeft de natuurlijke schoonheid terug aan de borsten en draagt bij aan het terugwinnen van het zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. En niet alleen het bevorderen van cosmetische veranderingen, maar ook emotionele, fysieke en relatievoordelen. Deze permanente paramedische procedures van borstreconstructie zijn een heus wonder van de medische techniek.