Permanente make-up

 

Onder permanente make-up – ook bekend als semi-permanente make-up, permanente cosmetica of micropigmentatie – verstaan we het gebruik van pigmenten in lichaamszones waar men normaliter make-up aanbrengt of nog waar Paramedische zorgen worden toegediend. Deze techniek is 100% veilig en onze producten zijn ook naar deze maatstaf ontworpen.

 

Het proces bestaat uit een moderne techniek waarbij niet-allergene pigmenten in de huidlaag van de huid worden ingebracht. Hoewel men het heeft over “permanent” is de duurzaamheid van permanente make-up beperkt tot  1½  tot 5 jaar. Vandaar zijn regelmatige onderhoudsbeurten aangewezen om het gewenst kleureffect te behouden.

 

Voor wie?

Zowel mannen als vrouwen kunnen micropigmentatie gebruiken. Uiterlijk verbeteren, gezichtsmoeilijkheden behandelen, ouderdom bestrijden, chemotherapie of een genetische afwijking maskeren, … de toepassingen zijn eindeloos. Permanente make-up wordt gebruikt door vrouwen die allergisch zijn voor conventionele make-up of vrouwen met visuele of fysieke beperkingen en het moeilijk vinden om de dagelijkse make-up aan te brengen. De semi-permanente make-up kan ook worden gebruikt om littekens en witte vlekken –  bijvoorbeeld vitiligo – te camoufleren. Het is ook sterk aanbevolen door artsen om het tepelhof en de tepel van de patiënten na een mastectomie terug kleur te geven.

 

Voordelen

Onze behandelingen willen bijdragen tot het verbeteren van de eigenwaarde, het zelfvertrouwen en de persoonlijke vrijheid. Naast het feit dat men dus tijd bespaart aan de spiegel, draagt onze permanente make-up ook bij tot een meer actieve levensstijl.  Permanente make-up is al jaren geen taboe meer én goedgekeurd voor gebruik door plastisch chirurgen, oogartsen en dermatologen. Deze specialisten catalogeren onze make-up behandeling onder de “niet-chirurgische kuren”.

 

Behandeling

Teneinde het beste resultaat te garanderen, dient de patiënt naar een professional te luisteren en vice-versa. Een professionele begeleiding die maximaal rekening houdt met de wensen van de patiënt leveren normaliter een positief resultaat op. De behandeling kan onmiddellijk na het interview met de patiënt worden uitgevoerd en zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Het nagesprek wordt dan na complete genezing gehouden om een optimale tevredenheid te garanderen.

 

Bijwerken

De terugkeer wordt uitgevoerd gedurende de periode tussen 6 – 12 weken om tevredenheid en langdurige resultaten te garanderen. Het bijwerken is niet inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling.

 

 Altijd mooi houden

De permanente make-up is niet helemaal definitief, ze verliest haar kleur naarmate de tijd verstrijkt. Na 1 jaar zult u merken dat de kleur wat lichter is geworden. Dus waarom zou u de kleur niet altijd levendig houden door jaarlijks op onderhoud te komen, mét 50% korting?  Altijd mooi aan een vriendelijke prijs! 

 

Overwegingen

 

Permanente makeup kan het leven van de klant dramatisch verbeteren maar ook verpesten als de specialist niet de juiste artistische inzichten heeft om in te spelen op de natuurlijke lijnen, kleuren en symmetries van de klant.  De procedure veriest geavanceerde kennis van permanente cosmetica en een scherp oog voor kleuren en huidtinten. De wetenschap achter de pigmenten en physiologie van de huid moet volledig verstaan zijn door de specialist die de procedures uitvoerd.

Het kan heel vervelend zijn voor de klant om te moeten zoeken naar oplossingen om de schade te herstellen van een fout uitgevoerde procedure.

Het uitvoeren van correcties op zichtbare plaatsen met een sterke focus is heel delicaat.

 

 

Gestelsedijk 41

Lommel

België