Lippen

Lippen kleuren is een eeuwenoude kunst. Vrouwen hebben hun lippen al eeuwenlang met verschillende soorten kleurstoffen geverfd. Gepigmenteerde lippen zijn ideaal voor diegenen wiens handen trillen of niet in staat zijn om de dagelijkse routine van het aanbrengen van cosmetische make-up uit te voeren.  De pigmentering van lippen is niet alleen goed voor die mensen waarbij de lippen hun kleur verloren of accentuering verloren hebben (door veroudering, chemotherapie, operaties, zonneschade,…). Lippigmentatie benadrukt de vorm en kleur van de lippen, corrigeert onvolmaaktheden of kleine natuurlijke foutjes en zorgt voor een meer indringende kleur bij de gebruiker. 


Lipcontour

Permanente lippenstift accentueert de (vorm van de) lippen en wordt gekenmerkt door een subtiel lijntje dat aangebracht wordt op de buitencontouren van de lippen. Sommige mensen willen permanente lippenstift aanbrengen om een ​​litteken te bedekken of een abnormale lip te corrigeren.

Lippenschaduw

De ideale keuze bij contouraccentuering van lippen. Een bredere lijn met minder definitie toegepast op de binnenste contouren van de lippen, waardoor een schaduweffect ontstaat.

Full lips

Deze methode benadert het effect dat je bekomt met normale lippenstift. Je kunt een kleur kiezen die de lippen accentueert, hoewel de meeste vrouwen de voorkeur geven aan een meer natuurlijke kleur, omdat het veel gemakkelijker is om er elke dag en in alle omstandigheden mee te leven.