Hairstroke wenkbrauwen

Krijg jij koude rillingen bij het woord “permanente make-up”? Denk je dan aan lelijke en kunstmatige wenkbrauwen die doen denken aan een geisha of je grootmoeder (sorry oma), die getatoeëerde wenkbrauwen op hun twintig heeft laten zetten en ze nu constant bijwerkt met twee blauwe lijntje? 

Vergeet dat alles! Tegenwoordig moet de permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, u niet langer afschrikken.  In het afgelopen decennium hebben de technieken die bij permanente make-up worden toegepast zich enorm ontwikkeld en zijn ze heel erg geperfectioneerd.  De permanente make-upartiesten hebben een reeks kleuren om uit te kiezen en gebruiken soms tot drie kleuren om een ​​de door u gewenste lichtere tint te creëren. 

Bovendien mag u zich niet blind staren op het woord “permanent”. Permanente make-up is niet definitief.  Het  pigment wordt tegenwoordig immers minder diep in de huid geïmplanteerd dan de traditionele tatoeages waardoor permanente make-up tussen de 2 en de 5 jaar opblijft, afhankelijk van de zorg die besteed is aan het gepigmenteerde huiddeel. Het is echter aan te raden dat de patiënt die permanente make-up heeft laten zetten jaarlijks eens langskomt om de kleur wat bij te werken. Permanent, zonder permanent te zijn dus.

 

Een revolutionaire hairstroke-tehcniek met een 3D-effect

 

De hairstroke-methode is geschikt voor iedereen.  Van mensen met een kleine retouche tot mensen zonder wenkbrauwen. We geven kleine, fijne haartjes uit uitzicht van echte haren. We gebruiken ook verschillende kleuren om een 3D-effect te bekomen. Als dit alles goed gedaan is, merkt quasi niemand dat de wenkbrauwen kunstmatig zijn. Enkel met onze 3D-tehcniek kan men een perfecte illusie van haren maken en bijgevolg de wenkbrauwen van je dromen creëren. 

Thais vervolmaakte zich in deze techniek, door praktijkervaring.. “De laatste wenkbrauwen die ik creëer zijn niet stevig, zoals geschilderd in potlood, noch hebben ze dikke haren. Ik ontwerp ultradunne individuele haren met delicate functies en in verschillende tinten pigment om een ​​3D-effect te creëren dat perfect past bij je natuurlijke wenkbrauwen. Je zal versteld staan staan ​​over hoe realistisch jouw nieuwe ‘wenkbrauwen’ eruit zullen zien!” 

Deze behandeling vergt specialisten- en maatwerk. Thais Siera is hiermee pionier en wordt hiervoor steeds bekender in de make-upindustrie.

 

Altijd mooie wenkbrauwen 

De permanente make-up is niet helemaal definitief, ze verliest haar kleur naarmate de tijd verstrijkt. Na 1 jaar zult u merken dat de kleur wat lichter is geworden. Dus waarom zou u de kleur niet altijd levendig houden door jaarlijks op onderhoud te komen, mét extra korting?  Altijd mooie wenkbrauwen aan een vriendelijke prijs! 

Klanten die gewone, permanente wenkbrauwen hebben waarvan de kleuren wat vervaagd zijn, werken we graag bij door nieuwe haartjes toe te voegen via onze hairtstroke-techniek. We creëren zo een 3D-effect en geven u zo een perfecte look. 

Een mooi stel natuurlijke wenkbrauwen laat de ogen immers mooi uitkomen en  verbetert de aanblik van het hele gezicht. Ze hebben een directe en verjongend effect; alsof de patiënt een facelift had ondergaan!

 

“Permanente wenkbrauwen veranderen iemands gezicht. Het creëren van het juiste ontwerp is een van de meest uitdagende en dankbare aspecten van mijn werk.”