Semi-permanente wenkbrauwen

Krijg jij koude rillingen bij het woord “permanente make-up”? Denk je dan aan lelijke en kunstmatige wenkbrauwen die doen denken aan een geisha of je grootmoeder (sorry oma), die getatoeëerde wenkbrauwen op hun twintig heeft laten zetten en ze nu constant bijwerkt met twee blauwe lijntje? 

Vergeet dat alles! Tegenwoordig moet de permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, u niet langer afschrikken.  In het afgelopen decennium hebben de technieken die bij permanente make-up worden toegepast zich enorm ontwikkeld en zijn ze heel erg geperfectioneerd.  De permanente make-upartiesten hebben een reeks kleuren om uit te kiezen en gebruiken soms tot drie kleuren om een ​​de door u gewenste lichtere tint te creëren. 

Bovendien mag u zich niet blind staren op het woord “permanent”. Permanente make-up is niet definitief.  Het  pigment wordt tegenwoordig immers minder diep in de huid geïmplanteerd dan de traditionele tatoeages waardoor permanente make-up tussen de 2 en de 5 jaar opblijft, afhankelijk van de zorg die besteed is aan het gepigmenteerde huiddeel. Het is echter aan te raden dat de patiënt die permanente make-up heeft laten zetten jaarlijks eens langskomt om de kleur wat bij te werken. Permanent, zonder permanent te zijn dus.

De juiste wenkbrauwen hebben een zeer positief effect op u uitstraling en zelfvertrouwen. Precies daarom hecht Thais Bonetti veel waarde aan uw individuele wensen als klant. Ze kijkt naar de vorm en afmetingen van uw gezicht en maakt op basis hiervan een uniek ontwerp naar uw voorkeur.

 

HYPER REALISTISCHE BROWS

De revolutionair hairstroke techniek met 3-D effect

De hairstroke methode is universeel voor iedereen geschikt. Van mensen met een kleine retouche tot mensen zonder wenkbrauwen. Kleine en zeer fijne haartjes worden getekend met behulp van een digitale machine met een hoge precisie naald, en in combinatie met kleurtonen we creëren de optische illusie van schaduwen, waardoor een 3D-effect en de indruk van realistische wenkbrauwen ontstaat. Als dit alles goed gedaan is, merkt quasi niemand dat de wenkbrauwen kunstmatig zijn. Enkel met onze 3D-tehcniek kan men een perfecte illusie van haren maken en bijgevolg de wenkbrauwen van je dromen creëren.  Na een eerste sessie van 3,5u, bij voorkeur gevolgd door een opvolgsessie van 2,5u na 6 weken, kan u ongeveer 2 tot 3 jaar genieten van het Hyper Realistische Brows effect.

Thais vervolmaakte zich in deze techniek, door praktijkervaring.. “De wenkbrauwen die ik creëer zijn niet stevig, zoals geschilderd in potlood, noch hebben ze dikke haren. Ik ontwerp ultradunne individuele haren met delicate functies en in verschillende tinten pigment om een ​​3D-effect te creëren dat perfect past bij je natuurlijke wenkbrauwen. Je zal versteld staan ​​over hoe realistisch jouw nieuwe ‘wenkbrauwen’ eruit zullen zien!” 

Deze behandeling vergt specialisten- en maatwerk. Thais Siera is hiermee pionier en wordt hiervoor steeds bekender in de make-upindustrie.

 

Voor wie is het geschikt?

– Voor iedereen die perfecte en natuurlijke wenkbrauwen wil hebben.

– Mensen met dunne en of onderbroken wenkbrauwen.

– Ideaal na verlies van wenkbrauwen door bevoorbeeld Alopecia.

– Het is geschikt voor alle huidtypes.

 

Voor wie wordt niet aanbevolen?

– Als je een reeds bestaande verzadigde permanente make-up hebt die nog steeds erg zichtbaar is raden we je aan om die eerst te laten verwijderen. Donkere, verzadigde pigmenten in de wenkbrauwen laten geen optie over om met haarstrepen te bedekken. Lichtere, niet-verzadigde bestaande wenkbrauwen vereisen dan weer een nieuw ontwerp dat donker genoeg is om de oude te bedekken, wat ook niet ideaal is.

 

POWDER BROWS / OMBRE POWDER BROWS

Powder Brows is een semi-permanente make-uptechniek die zorgt voor een meer gedefinieerde en gevulde poederachtige wenkbrauwlook. Het ziet eruit als zacht poeder omdat korrelige stippen worden gemaakt met een digitale machine en een heel dunne naald. Door Ombre Powder Brows treedt een ombre-effect op wanneer sommige gebieden lichter zijn ontworpen dan andere, lichter aan het begin en donkerder in het midden en richting de staart, dit is mooi overvloeiend in de typische ombre-styl. Deze behandeling blijft 2-3 jaar.

 

Voor wie is het het beste?

– Als je je wenkbrauwen regelmatig vult met potlood of schaduw, omdat je van een meer gedefinieerde look houdt vergelijkbaar met make-up, maar toch zacht en natuurlijk.

– Het is ook geweldig als je eerder slecht werk moet verdoezelen. Maar als de reeds bestaande permanente wenkbrauw nog donker is, dan is alleen Powder Brows zonder het ombre-effect de optie voor jou, omdat de hele wenkbrauw met dezelfde intensiteit moet worden gekleurd om een ​​echte make-uplook te geven.

– Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

 

 

 

Interesse in Hyper Realistische of Ombre Powder Brows? Plan nu een afspraak of vraag vrijblijvend meer informatie!

 

“Permanente wenkbrauwen veranderen iemands gezicht. Het creëren van het juiste ontwerp is een van de meest uitdagende en dankbare aspecten van mijn werk.”