Getuigenissen

• Clara    06 Februari 2014 om 20:39 

Ik ben Aziatisch, en heb dus heel dunne wenkbrauwen …. srsrs … ik heb lang geaarzeld om ze definitief te laten zetten  en ik was altijd wat wantrouwig en schuwde de pijn … ik ging bij Thais … ze is een uitstekende professional, zeer veel attent … hield van haar werk !!! Heel erg bedankt … duizend keer bedankt … 

 

• Andréia Oliveira    5 Februari 2014 om 18:31 

Na meer dan 10 jaar depressie, vanwege een slecht gemaakte wenkbrauw, ben ik op zoek gegaan en Thais Siera gevonden, een zeer bekwame en ervaren wenkbrauwspecialiste. Ze begon een lang werk van depigmentatie, in totaal meer dan 6 sessies tot  ze bijna alle delen van de slechte wenkbrauw kon verwijderen. Ze reconstrueerde en bekwam wat ik noem diva-wenkbrauwen. Haar behandeling is uniek en zij is de enige die ze gebruikt in deze regio in Brazilië. Ze gaat heel precies te werk en tekent de haren één voor één. Fantastisch!  Je bent een beest en extreem bekwaam. Altijd in mijn hart! 

 

• Mónica Rodrigues    01 Januari 2014 om 22:59 

Mijn wenkbrauwen begonnen onverklaarbaar uit te vallen (later leerde ik dat het een veel voorkomende reactie was op stress), totdat ik bijna geen wenkbrauwen had. U begrijpt dat ik me bij deze situatie heel verdrietig en ongemakkelijk voelde.  Nadat ik besefte dat ik in een onomkeerbare situatie verkeerde en dat ik geen wenkbrauwen meer zou krijgen, ging ik op zoek naar teksten en artikelen over de techniek van de haaruitval met micropigmentatie, omdat deze techniek in mijn ogen een natuurlijker resultaat genereerde. Gelukkig vond ik de website van Thais is was onder de indruk van  de foto’s die ze had gepubliceerd.  Na de interventie hadden mensen perfecte natuurlijke wenkbrauwen! Ik besloot toen om contact met haar op te nemen en dit soort “permanente make-up” te proberen. Ik ben absoluut tevreden, Thais is een uitstekende professional, perfectionist en voorzichtig.Bedankt Thais, goed gedaan!

 

• Lara    27 December 2013 om 15:07 

Ik vond het geweldig !!! Haar werk is een kunst, en behalve een professionele, attente, perfectionistische vrouw, deed ze het perfect !!!! Een aardige persoon !!! De beste expert op het vlak van micropigmentatie die ik ooit heb gezien !!! Indrukwekkend!!! Ik ben zo dankbaar, omdat ik altijd veel problemen heb gehad met mijn wenkbrauwen !!! Ik vond het geweldig !!!

 

 • Ellen    12 December 2013 om 20:36 

Ik heb sinds lang problemen met mijn wenkbrauwen. Maar toen ik Thais’s werk voor het eerst zag, was ik verkocht. Een geweldige persoon, met kennis van zaken. Je veranderde mijn leven met je werk. Echt, het is als een therapie. Ik verliet haar behandelruimte gelukkig en ontspannen. Proficiat en God zegene je ..

 

 • Rita de Cássia Ribeiro    10 December 2013 om 20:56 

 Ik wilde altijd een permanente wenkbrauw hebben, maar ik was erg bang, omdat ik sommige mensen zag die dit ook hadden laten doen maar bij wie het resultaat er vreemd uitzag… Ik besloot om met Thais in zee te gaan, ik had nog geen werk van haar gezien, alleen commentaar van een vriend die iemand kende die bij haar in behandeling was geweest. Ik was heel tevreden, mijn vrienden vonden het geweldig. Thais is erg secuur en gericht, dat maakt het verschil …

 

 • Cida    4 December 2013 om 22:20 

Ik heb verschillende keren definitieve wenkbrauwen trachten te laten zetten ….. En ik moet bekennen dat ik teleurgesteld was, keer op keer… Naast pijs kwamen de vormen niet overeen met wat ik wilde …. En de kleur vervaagde soms al in de maand daarop.  Ik vond de professional waar elke vrouw over droomt …. begripvol, attent, die mijn wens respecteerde en er naar luisterde en mij zo goed mogelijk ter wille was. Haar  precisiewerk verraste me ….. je voelt je door haar gerespecteerd ….. een aardige persoon, perfectionist en heel geduldig …… DIT IS THAIS SIERA … IK KRIJG NIET GENOEG VAN HAAR NAAM …. WAT EEN PRIVILEGE OM EINDELIJK NA ZOVEEL PIJN  WENKBRAUWEN TE HEBBEN WAAR IK VAN HOU… NA ALLES… WELKE VROUW WILT NIET EEN BETER UITERLIJK EN EEN NATUURLIJKERE AANBLIK? OBRIDAGA THAIS SIERA

 

 • Vera Lucia    02 December 2013 om 21:49 

Thais is een mooi persoon, kalm, perfectionistisch, voorzichtig, nadat ik haar leerde kennen heeft mijn zelfvertroouwen een boost gekregen. Heel erg bedankt, beste vriendin!

 

• Silvana Motta Correa    29 November 2013 om 22:54  

Thais is de perfecte keuze voor jou, ik geef toe dat ik ook aarzelde om de behandeling aan te vangen, maar nadat ik haar had ontmoet en haar werk had gezien, waren al mijn angsten verdwenen. Ze is echt een artiest en haar werk is onberispelijk. Thais, ik vind het fijn dat ik je heb gevonden, waarom heb ik haar niet eerder leren kennen?

 

 • Ligia Zambello    20 November 2013 om 19:52 

Ik liet mijn wenkbrauwen zetten bij Thais Siera. Niemand gelooft het, maar ik viel in slaap terwijl ze dat deed, ze is delicaat, lief, zacht en straalt zoveel rust uit dat het meer leek op een ontspannende therapie ….. Helemaal pijnloos ….. Ik vond het geweldig! Mijn wenkbrauwen zijn geweldig! Kisses

 

 • Kelly    20 November 2013 om 06:34 

Ik had een verandering nodig en de permanente make-up was de beste keuze voor mij. Godzijdank vond ik een zeer getalenteerd iemand, mijn wenkbrauwen en mijn ogen zijn perfect, heel natuurlijk. Hele dikke kus, Thais!!!!

 

• Rose Maria    18 November 2013 om 22:55 

Ik liet donderdag mijn wenkbrauwen bij Thais zetten. Ik vond het resultaat echt goed, en dat ze is ook nog eens een erg leuk persoon om bij te gaan. Thais  werkt nauwkeurig en de haren die ze tekent zien eruit als echt! Ze heeft een stel gouden handen! Ze is echt gepassioneerd door haar werk.  Dank je!!!

 

 • ANA BALTAZAR    13 November 2013 om 23:02 

THAIS, JE BENT ECHT EEN KUNSTENAAR !!! MIJN WENKBRAUWEN ZIJN PERFECT !!! ECHT NATUURLIJK !!! BEJOCAS!

 

 • Claudete de Fátima    13 November 2013 om 20:20 

Ik liet definitieve wenkbrauwen zetten. De behandeling was erg goed, ik ben zeer tevreden, ze is erg professioneel en een lieve persoon. Kus!

 

 • Ellen    8 November 2013 om 08:05 

Ik vond het geweldig, mijn wenkbrauwen zien er zo natuurlijk uit en iedereen vraagt me ernaar hoe dat zo komt. Het is gewoon geweldig! Om nog maar te zwijgen van het feit dat Thais een professionele, zeer gedetailleerde en super leuke persoon is. Ze levert schitterend werk!

 

 • Rose    06 November 2013 om 20:07 

Wat een resultaat! Ik ben net een soapartieste. Thais werkt nauwgezet, is perfectionistisch, maar respecteert altijd mijn mening. Met de permanente make-up is mijn gezicht totaal veranderd, omdat ik initieel niet veel haren op mijn wenkbrauw had.

 

 • Ana Cristina Borges    4 November 2013 om 20:51 

Ik heb mijn wenkbrauwen laten zetten door Thais Siera en nu kan ik niet stoppen om mezelf in de spiegel te bekijken. I LOVE MY MY EYEBROWS. Ik had mijn wenkbrauwen vijf jaar geleden met de traditionele methode laten zetten door iemand anders, maar de vorm en de kleur waren vreselijk… en ze vervaagden ook nog eens met de tijd. Ik ben zo blij dat ik Thais heb gevonden. Ze is zeer professioneel en deskundig. Ik had het gevoel dat ik haar al jaren kende. Ze luisterde naar al mijn zorgen en beantwoordde al mijn vragen. Mijn vrienden en familie staan allemaal verbaasd als ze mijn wenkbrauwen zien. Ga niet naar iemand anders … Thais is de referentie !!

 

 • Jaciara    01 November 2013 om 11:07 

Wat een prachtige werk leverde Thais aan mijn wenkbrauwen. Cool! Geen pijn! Ik ben onder de indruk! Om nog maar te zwijgen over Thais’ delicatesse en zorg! Warm aanbevolen !! Uitstekende kwaliteit! Dank je!

 

• Charlene do Nascimento    31 Oktober 2013 om 23:52   

Ik kwam met Thais in contact via Facebook. Ik was hoopvol toen ik de foto’s van haar werk op haar pagina zag, dus ik maakte snel een afspraak. Ik geef toe dat ik HEEL bang was, omdat ik in deze regio in Brazilië tot dan nog niet zo’n professioneel iemand had gevonden.  Hoe dan ook, Thais je overtrof mijn verwachtingen, je handen zijn magisch! Zeer nauwgezet, zelfbewust en bekwaam, heeft als geen ander mijn wenkbrauwen aangepakt, haar werk is van hoge kwaliteit en ze is gepassioneerd door wat ze doet. Ik voel me MOOI. Van ganser harte bedankt!  

 

• Vanessa Rodrigues    30 Oktober 2013 om 22:12

Hallo iedereen, ik beveel  dit aan met alle vertrouwen. Thais, een super professionele en toegewijde persoon voor het werk dat ze doet. Je kunt je tijdens de behandeling ontspannen omdat je nauwelijks pijn voelt. Wat een geluk dat ik dit gedaan heb. Ik raad het iedereen aan ! Bedankt, Thais! bjs

 

• Kethlyn    30 Oktober 2013 om 21.00 

Ik hou van Thais’ werk aan mijn wenkbrauwen. Het is duidelijk, natuurlijk en ik krijg veel complimenten. “Het geeft me mijn zelfrespect terug.” 

 

• Suely Nogueira da Rocha    29 Oktober 2013 om 20:35 

Afgelopen vrijdag liet ik mijn wenkbrauwen bijwerken en ik was dolgelukkig met het resultaat. De nieuwe techniek maakte echt een groot verschil. Proficiat met je keuze om je in het buitenland te specialiseren! 100% toewijding! 

 

• FATIMA CARDOSO    29 Oktober 2013 om 14:00 

Hallo, Thais! Ik hou van je aanpak, gefeliciteerd! Ik adviseer iedereen die angst heeft om dit te ondergaan het toch te doen. Thais is erg zacht en werkt heel nauwgezet, en ze respecteert jouw mening heel erg. Absoluut aan te bevelen!  

• Evelyn    28 Oktober 2013 om 20:44 

Ik vond het geweldig … Het maakte mijn wenkbrauwen perfect iedereen complimenteerde me! 

• Yun Yun Wei    11 Oktober 2013 om 11:09

Thais Siera je levert prachtig werk !!!! Ik was eerst bang voor het resultaat, en ook voor de pijn, maar met je zelfvertrouwen en professionaliteit voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik verzamelde hierdoor de moed om de behandeling te ondergaan en was uiteindelijk in de wolken met het resultaat !!! Ik dacht dat het pijn zou doen, maar je verraste me opnieuw, ik sliep (snurkte zelfs) en werd mooi wakker !! Je bent een uitstekende professional !! Je bent een echt talent !! Heel erg bedankt !!!! 

 

• Silvana Regina Guedes    11 Oktober 2013 om 13:08 

Ik had al eerder twee keer permanente make-up gedaan bij andere professionals, maar deze keer zagen mijn wenkbrauwen er perfect uit met Thais’ haartechniek. Ik voelde haast geen pijn zoals ik eerder wel ervoer en daarom adviseer ik aan al diegenen die dit ook willen doen om geen tijd meer te verspillen. Je kan met een gerust hart naar Thais gaan en rekenen op een fantastisch resultaat! Gefeliciteerd met je knappe werk, Thais!

 

 • Cibeli Cabral    11 Oktober 2013 om 00:54 

Hallo Thais, ik vond het geweldig. Ik beveel je overal en aan iedereen aan.  Ik krijg alleen maar complimentjes, je werk was perfect.

 

 • Jacira    10 Oktober 2013 om 22:47 

Hallo meiden! Ik laat hier een klein berichtje om jullie te vertellen dat ik mijn wenkbrauwen liet zetten door Thais. Ik beveel THAIS zeker aan. Als ik erover nadenk hoe ik er vandaag voorkom… geweldig gewoon.

 

Laat uw getuigenis ook achter in het veld hieronder. Maak gebruik van de login-opties onderaan.

4 Comments

 1. Sandra Werelds

  Net terug thuis na een bezoekje aan tais. Ze heeft me nieuwe volle (diva) wenkbrauwen gegeven.weg met die dunne lijntjes dacht ik. En het resultaat is prachtig. Ze is zeer lief,en ze straalt rust uit,zodat je je direct op je gemak voelt bij haar. Dit was een heel aangename ontmoeting en voor mij zeker de juiste keuze om mijn wenkbrauwen door haar te laten zetten. Een echte aanrader voor iedereen die er over nadenkt om microblading toe te laten passen.toppertje!

  Reply
 2. Margriet Swusten

  Ik ben al wat ouder. Mijn wenkbrauwen verdwenen stilaan. Na enig twijfelen toch Bij Thais terecht gekomen. Wat een perfectie, wat een geduld. Perfecte, natuurlijke wenkbrauwen heb ik weer. Gedaan met het tekenwerk met het zwarte potloodje… Dikke merci Thais, het is ook heel gezellig bij jou!

  Reply
 3. Diane

  Een zeer proffesionele, competente dame met een heel gevoelig oog voor schoonheid, symmetrie en detail. Een echte aanrader. Ik ben supercontent met mijn wenkbrauwen. Bedankt Thais, voor je prachtig, fijne werk!!!

  Reply
 4. Sabine Luykx

  Heb onlangs permanente eyeliner laten zetten en ik was heel tevreden over het resultaat, vandaag heb ik microblading aan wenkbrauwen laten doen en ook hier ben ik van onder de indruk. Thais is zeer aan te raden omwille van haar professionele aanpak. Ze werkt uiterst perfectioneel en hygiënisch, wat ik zeer apprecieer. Tevens is zij een heel lieve en vriendelijke dame die alles in het werk stelt om je met een heel goed en voldaan gevoel naar huis laat gaan. Dank je wel Thais

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *